Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

OPERANDI propune firmelor de servicii să vândă informații de afaceri, servicii de conformitate, soluții de planificare financiară către clienți.

Ce sunt informațiile de afaceri? Sunt informațiile pe care companiile din toate sectoarele de activitate le utilizează pentru minimizarea riscului de neîncasare a facturilor, pentru analize economice și/sau pentru audit intern.

Ce sunt serviciile de conformitate? Sunt reprezentate de o suită de soluții, date și tehnologii pe care companiile le utilizează pentru a satisface cerințele de reglementare.

Ce sunt soluțiile de planificare financiară? Sunt soluții dedicate antreprenorilor și directorilor de nivel “C” (CEO, CFO, COO etc.) și constau în verificarea dacă activele familiale sunt aliniate cu obiectivele familiale (ex: pensionarea, vânzarea companiei, finanțarea educației copiilor etc.).

Ce face OPERANDI:
☑️selectăm și monitorizăm soluțiile terțe
☑️instruim și oferim suport Consultanților să vândă soluțiile către clienți
Rezultatul: Consultanții dezvoltă venituri recurente pe termen lung prin optimizarea resurselor deja existente: angajați, brand și clienți.

Alte beneficii pentru Consultanți:
☑️Creșterea satisfacției clienților
Consolidarea poziționării de a fi Consultant independent
☑️Vânzarea celor mai bune servicii disponibile pe piață
☑️Diversificarea veniturilor prin adăugarea de servicii de calitate de care orice client are nevoie, cu resurse minime
📢Ești interesat(ă) să afli mai multe informații? Rezervă-ți un loc https://docs.google.com/forms/d/1NwGAXPFiXpyWysXtUFzk41LMwsa-4ZEUdsGPMXVh10w

English English Română Română Français Français